Hvordan bruger man AiiA?


Når man vælger at skifte til et nyt hudplejekoncept, så er der oftest en masse nyt at sætte sig ind i. Det gælder både produkternes rækkefølge, mængden, og tidspunktet på dagen. Det kan hurtigt blive komplekst.


Vi ønsker dog at gøre hudpleje enkelt. Man bør se frem til at pleje sin hud, og ikke grue det. Derfor er hele vores serie af certificerede hudplejeprodukter bygget enkelt op.

Grundstenen i vores hudplejerutine er vores Day og Night Care Serum. Ét serum til dagen, og ét serum til natten. Vores serummer giver din hud den fugt, vitaminer og antioxidanter, som den har brug for til at fungere optimalt.

Forskellen på de to serummer er, at dagserummet er lavet med tanke på at beskytte huden mod de eksterne påvirkninger, som den kommer ud for i løbet af dagen, hvorimod natserummet er formuleret med tanke på ren pleje af huden, om natten, hvor den kan restituere.

Anvendelsen af AiiA produkter er ligeså enkel, blot påfør ét til halvanden pump serum jævnt på ren hud. Serummet trænger hurtigt ind i huden, og efterlader dig med en frisk og fugtmættet hud. Nu kan du gå videre med resten af din dag eller aften – din hud har ikke brug for flere produkter.

Pleje af de sarte øjenomgivelser

Hvis du oplever, at dine øjenomgivelser har brug for ekstra pleje, så kan du med fordel anvende vores Eye Care Serum. Det er formuleret specielt til den sarte hud vi har omkring øjnene, og er fyldt med aktive ingredienser. Blot dup en anelse serum på huden omkring øjnene med din ringfinger om morgenen og/eller om aftenen (en mængde på omkring en ærtestørrelse). Eye Care Serum bør desuden komme på huden før dit ansigtsserum, så din hud optager flest mulige aktive ingredienser fra din Eye Care Serum.

Kropspleje

Mange af os fokuserer næsten eksklusivt på at pleje vores ansigtshud, så den holder sig sund, ungdommelig og smidig i mange år frem. Vores kropshud er derfor ofte overset, men faktum er, at den også har brug for beskyttelse og pleje for at bibeholde en flot glød. Vores Body Care Serum er lavet til at give din hud det den har brug for til at fungere optimalt, og hjælper huden med at beskytte sig mod de påvirkninger, som den bliver udsat for.

Blot fordel serummet jævnt på din hud, ligesom du ville med en bodylotion eller creme. Teksturen er let og trænger nemt ind, hvilket gør det muligt at bruge den efter morgenbadet uden at være til besvær når tøjet skal på.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger AiiA Care produkter, eller hvorvidt de passer til din hud, skriv da endelig til os her https://www.aiiacare.com/pages/kontakt. Vi står altid klar til at vejlede dig og besvare dine spørgsmål.