Handelsbetingelser hos AiiA Care ApS

Generelle oplysninger  

AiiA ApS 
Gudrunsvej 19, 1.
2920 Charlottenlund 
CVR nr.: 39897075 
Telefon: 31410351 
Email: info@aiiacare.com 

Priser
Hos  AiiA Care ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. 

Betaling
AiiA Care ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inklusive moms. 

Ordrebekræftelse
Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail kort tid efter du har lagt en bestilling. Hvis det skulle ske, at et af de bestilte produkter ikke er på lager, vil du få en mail herom hurtigst muligt.  

Levering 
AiiA Care ApS tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 12 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. 

Vi sender pakker til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på enten leveringsadressen eller på et valgt afhentningssted, der angives ved bestillingen. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil pakken blive lagt til udlevering på det nærmeste udleveringssted. 

Dine varer sendes med GLS.  

På nuværende tidspunkt leverer vi ikke til udlandet. 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet eller du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, bliver pakken lagt til udlevering på det nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. 
 

Reklamationsret
AiiA Care yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. AiiA Care ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:  
 
AiiA Care ApS 

Alsvej 2,
5800 Nyborg
 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion 
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Fortrydelsesret 
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal i senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@aiiacare.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du i mailen give klar besked herom, og informere os om dit ordrenr., navn og adresse, og årsag til returneringen. Herefter pakker du produkterne forsvarligt, eventuelt i den oprindelige forsendelse, og returnerer produkterne til: 

 
AiiA Care ApS 
Alsvej 2,
5800 Nyborg
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 

Varer undtaget fortrydelsesretten 

Varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen, indgår ikke i fortrydelsesretten. 

Du mister således din fortrydelsesret hvis du åbner produktet eller tager produktet i brug, da varen af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 
 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.  
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art. 

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså ikke have taget produktet i brug, og returnere det i væsentligt samme stand, som det blev modtaget. 
 

Tilbagebetaling 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.  

Ved returnering af produkter modtager du først pengene, når AiiA Care har haft lejlighed til at undersøge det returnerede.