Filosofi

AiiA Care er skabt ud fra filosofien om at sund hud er smuk hud og ud fra en videnskabelig indsigt i, hvordan huden fungerer. De vandbaserede serummer holder det yderste hudlag (Stratum Corneum) akkurat så fugtigt, at hudens eget, geniale økosystem træder i kraft. Serummerne er med til at gøre din hud fugtig og åndbar og hjælper med, at døde hudceller i det yderste hudlag naturligt afstødes, mens de giver vigtige egenskaber videre til de levende, friske celler i hudlagene under.

Det AiiA basalt set ”gør” for huden, er at sørge for at de døde cellerne i det yderste hudlag har en så høj vandkoncentration i sig som muligt. Forskning viser, at der skal være minimum 15 procent vandindhold i de døde hudceller for at huden skal have et sundt immunforsvar og fungere optimalt. Når du fjerner eller skrubber de yderste hudlag af, eller dækker huden med olier og tykke cremer, bliver hudens naturlige balance forstyrret og stresset. Det vil sige, at olier, som bliver liggende på huden, forhindrer optimal hudfunktion og pleje, da olier har en tendens til at hindre den naturlige opløsning af bindingerne imellem de døde hudceller. Herved får de døde hudceller svært ved at afstødes og falde af naturligt.

De molekyler, der forårsager ældning af huden, kaldes ”Reactive Oxygen Species” (ROS). Dette er molekyler, der ødelægger cellemembraner, DNA og vigtige enzymprocesser i huden. Yderligere skade gør UV-stråler, rygning, stress, kemikalier, stråling fra skærm og andre påvirkninger udefra. I optimal cellefunktion er cellerne i stand til at ”neutralisere” og fjerne ROS, og det overordnet vigtigste i hudpleje er derfor at hjælpe huden med at neutralisere ROS, inden den gør skade.

AiiA’s produkter understøtter hudens optimale cellefunktion og bidrager til at neutralisere ROS, ved at sørge for at cellerne i det yderste hudlag har en så høj vandkoncentration i sig som muligt.

AiiA Care er udviklet ud fra ønsket om at understøtte hudens eget økosystem, så huden hele livet holder sig spændstig og elastisk. Plejeserien indeholder certificerede, rene ingredienser og er bæredygtigt produceret på Fyn.

For en optimal virkning og effekt anbefales brug af AiiA Care produkter i minimum tre måneder, så alle hudens lag gennemløber deres cyklus. I begyndelsen kan det føles som om, at din hud ikke får fugt nok og måske virker lidt stram. Påfør eventuelt et lag mere og hav tålmodighed. Huden vil finde tilbage til sin egen naturlige balance og fornemmelsen af blødhed og elasticitet kommer igen. Alt hvad der skal til er ét dagserum og ét natserum, med ingredienser som effektivt komplimenterer hinanden og giver pleje og beskyttelse til huden.  

Med AiiA Care er huden godt hjulpet mod forurening, syntetiske stoffer, kemikalier og stråling.