Problematisk hud


Problematisk hud? Det behøver ikke være kompliceret og tidskrævende at opnå en balanceret, sund hud

Problematisk hud er kendetegnet ved store porer, akne og uren hud. Disse kendetegn sender et tydeligt signal om, at huden ikke fungerer optimalt og er i ubalance. Hudplejen fra AiiA Care fokuserer på at genoprette hudens naturlige balance og gør huden i stand til selv at udføre sine funktioner optimalt. Dette gælder både den naturlige afstødning af døde hudceller og hudens egen produktion af talg og andre naturlige fugtgivende faktorer. “Hemmeligheden” for en sund hud er fugt til det yderste hudlag, som gør barrieren stærk og robust, og det er dette AiiA Care gør for huden.

Vi præsenterer et enkelt koncept: ét serum om morgenen og ét serum om aftenen. Det er certificeret hudpleje på hudens egne præmisser.

Aknecremer og udtørrende renseprodukter
De fleste med problematisk hud har prøvet at bruge hudplejerutiner lavet specifikt til de med akne og uren hud. De har måske endda haft en umiddelbar positiv effekt på ens hudproblemer. Den generelle tendens blandt denne type produkter er dog, at de kan virke udtørrende på huden fordi fokus ofte er på at minimere inflammationen. Denne udtørring skaber helt nye problemer for huden, og tilbageholder egentlig huden fra at blive sund.

Når ens hud er udtørret, har det en række negative virkninger for hudens funktion. Mange af hudens naturlige processer går i stå, og den bliver blandt andet ude af stand til at afstøde de døde hudceller naturligt. Hudens talgproduktion stiger også ofte i forsøget på at kompensere for hudens mangel på fugt, og hudens beskyttende barriere bliver svækket. Resultatet er en udsat hud i ubalance, som bliver tilstoppet af den store mængde talg huden producerer og de døde hudceller, som den ikke kan komme af med naturligt.

Vores serummer afhjælper det underliggende problem, ubalancen, og støtter og styrker hudens naturlige processer og funktioner, så din hud kan blive sund, ren og jævn. Brug vores Day Care Serum og Night Care Serum henholdsvis morgen og aften, og oplev resultaterne. De indeholder kun certificerede, rene ingredienser, som ikke tilstopper huden.