Levering & Returnering


Levering 
AiiA Care ApS  tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 11.00 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. 

Vi sender pakker med GLS til Danmark, Sverige og Norge.

Varer vil blive leveret på enten leveringsadressen eller på et valgt afhentningssted, der angives ved bestillingen. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil pakken blive lagt til udlevering på det nærmeste udleveringssted.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet eller du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, bliver pakken lagt til udlevering på det nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. 
 

Reklamationsret
AiiA Care yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. AiiA Care ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:  
 
AiiA DK ApS 

Gudrunsvej 19, 1.  
2920 Charlottenlund
 
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

Refusion 
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Fortrydelsesret 
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. 

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal i senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@aiiacare.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du i mailen give klar besked herom, og informere os om dit ordrenr., navn og adresse, og årsag til returneringen. Herefter pakker du produkterne forsvarligt, eventuelt i den oprindelige forsendelse, og returnerer produkterne til: 

 
AiiA Care ApS 
Alsvej 2,
5800 Nyborg
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. 

Varer undtaget fortrydelsesretten 

Varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen, indgår ikke i fortrydelsesretten. 

Du mister således din fortrydelsesret hvis du åbner produktet eller tager produktet i brug, da varen af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 
 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.  
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art. 

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså ikke have taget produktet i brug, og returnere det i væsentligt samme stand, som det blev modtaget.