Hyaluronsyre


Hvad er det?  
Hyaluronsyre er et fugtbindende stof, som findes naturligt i huden og kroppen. Med årene falder det naturlige indhold af hyaluronsyre i huden dog, og derfor kan ingrediensen især være af nytte når de første alderstegn sætter ind. Hud i alle aldre og tilstande kan dog have glæde af ingrediensen.

Lad dig dog ikke snyde af navnet, det er nemlig slet ikke nogen syre og eksfolierer derfor ikke huden. Den kan dog noget helt særligt i sig selv.  

Hvad gør det?  
Hyaluronsyre er en vidunderligt fugtbindende ingrediens, som holder huden fugtet, smidig og sund, samtidig med, at den udglatter fine linjer og rynker.

Hyaluronsyre bidrager også til en stærk hudbarriere og genopbygningen af skadede barrierer, hvilket skaber basen for en sund og ungdommelig hud.

Det naturlige stof kan binde sin egen sin egen vægt i vand mange gange, og derved kan den holde din hud fugtet lige der, hvor den har brug for det. Hudens funktioner er helt afhængige af et højt fugtindhold, og derfor har hyaluronsyre fået den kultstatus som den har indenfor hudpleje.

Tilføj hyaluronsyre til din hudplejerutine med AiiA Care Day og Night Care Serum, samt Eye Care Serum. De fugter og plejer din hud med hyaluronsyre og andre fugtgivende, plejende og beskyttende ingredienser.

Hvor sikker er den?  
Hyaluronsyre er hverken allergifremkaldende eller hormonforstyrrende, og det er heller ikke mistænkt for at være det. Allergivenligheden af hyaluronsyre gør, at både børn og voksne kan bruge produkter med denne ingrediens uden at være nervøs for at få allergiske reaktioner eller en forhøjet sandsynlighed for at udvikle kontaktallergier.

Sammensætningen af ingredienser  
Afslutningsvist er det dog vigtigt at huske, at sammensætningen af ingredienser i plejeprodukter er lige så vigtig, som ingredienserne er hver for sig. Man er altså nødt til at se på helheden af produktets sammensætning og ikke kun de enkelte ingredienser hver for sig for at kunne afgøre, hvor godt produktet er, samt hvor sikkert og allergivenligt det er.

Derudover er vi som mennesker forskellige, og vores hud reagerer forskelligt på ingredienser. Selvom en ingrediens generelt ikke er anset som allergifremkaldende, så kan du stadig udvikle allergi overfor det. Vær derfor opmærksom på din huds egne reaktioner.