5 hudplejeråd, som alle bør kende


Vi har her samlet fem af vores absolut yndlings hudplejeråd, som alle bør kende!

1: Fugt, fugt, fugt!

En flot, sund hud er afhængig af et højt fugtniveau i det yderste hudlag. En fugtet hud er mere smidig, ensartet, glat, ren og holder sig ungdommelig længere.

Uanset om din hud er tør, kombineret, dehydreret eller fedtet, så har den brug for et højt vandindhold for at fungere optimalt.

At få tilført fugt genskaber balancen i huden. De med dehydreret, fedtet hud vil derfor opleve at hudens fedtproduktion mindskes!

Plej din hud med fugtgivende serummer hver dag, fx vores Day og Night Care Serum.

2: Få din skønhedssøvn

Næsten intet er lige så godt for skønheden som god og rigelig søvn. Det får dig til at se sund ud, mindsker hævelser og mørke rander under øjnene, og din hud vil se mere frisk og tonet ud.

Hvis du får for lidt søvn kan det også have en effekt på din huds barrierefunktion og dermed fugtniveauet i huden. Din hud får sværere ved at holde på fugten og den bliver derved mere tør, samtidig med, at den er mindre modstandsdygtig overfor skadelige stoffer og vira.

3: Less is more!

Selvom det kan være tillokkende at pleje sin hud med et bredt udvalg af tonere, ansigtsmists, serummer, ansigsmasker og cremer, så kan de mange produkter give flere hudproblemer end de løser. Forstået på den måde, at mere ikke altid er bedre.

Giv i stedet huden ro og plej den med få, gode produkter, som med udgangspunkt i huden selv, fugter og plejer huden.


AiiA Care Day Care Serum og Night Care Serum er udviklet præcis med de sammensætninger af ingredienser, som din hud har brug for til din morgen- og aftenpleje. Behovet for flere produkter og sandsynligheden for overbehandling af huden, er herved væk.

4: Gå for produkter i lufttæt emballage med pumpe

Produkter i krukke og flakoner kan se utrolig smukke og elegante ud på badeværelseshylden, men de er ikke de bedste for hverken din hudpleje eller din hud.

Hver gang du sætter fingrene i krukken tilføjes der bakterier, som over tid vokser og kan udgøre en sundhedsskade. Derudover bliver dine hudplejeprodukter ustabile og ineffektive når de udsættes for luft, fugt, og varme, og en lufttæt emballage med pumpe er derfor dine hudplejeprodukters bedste ven.

Alle AiiA Care produkter er i lufttæt emballage med pumpe, som sikrer ingrediensernes effektivitet og holdbarhed. Du kan altså med god mavefornemmelse bruge produkterne, velvidende om at de holder sig gode og sunde for dig at bruge.

5: Skift dit hovedpudebetræk ofte

Når vi sover gnider vi huden og håret mod hovedpudebetrækket og på den måde bliver der overført fedtstoffer og hudceller fra hud og hårbund, hudpleje- og hårprodukter, samt bakterier.

Ved at skifte betrækket jævnligt hjælper du din hud til at være sund og ren.

Hvis du har problemer med uren hud kan det godt betale sig at skifte hovedpudebetræk hver eller hver anden dag. Det er utroligt hvilken forskel det kan skabe!

Det var vores absolut yndlings hudplejeråd, som vi har taget til os gennem årene og vi håber du også vil!