Testtest

Historien bag AiiA


Livet har bragt mig fra Norge til Danmark, hvor jeg har tre dejlige børn og to skønne bonusbørn. Men som 41-årig fik jeg brystkræft. I behandlingen blev jeg fyldt med cellegift og stråler. Jeg er i dag rask, men sygdommen satte en reflekterende proces i gang i mig: Hvordan kunne jeg leve et renere liv og mindske risikoen for at blive syg igen?

Vi lever i en verden, hvor der er livsvilkår i vores hverdage som vi ikke kan styre. Aviserne skriver om gift i drikkevandet, om forurening af miljøet, om legetøj der pludselig bliver forbudt på grund af farligt indhold. Usikkerhed om hvad der kan komme til at ramme os næste gang, er et livsvilkår i sig selv.

Men heldigvis kan der også komme nogle gode ting tilfældig ind i livet!

I perioden efter sygdommen kom jeg ved et lykketilfælde i kontakt med to mænd fra Fyn. Den ene var medicinsk farmaceut og den anden var kemiingeniør, og de to var i færd med at udvikle et helt nyt koncept for hudpleje, på baggrund af deres overbevisning om at man kunne lave renere og bedre produkter end det, der var på markedet. For at formidle deres viden omkring huden og produkterne, som endnu ikke havde fået et navn, ønskede de sig kontakt til en norsk journalist bosiddende i Danmark, med tanke på en mulig norsk lancering. Den journalist blev så mig.

Med udgangspunkt i hudens natur og den seneste videnskab, havde de to udviklet to serummer med kun miljøvenlige, naturlige og allergivenlige ingredienser: Et serum til at påføre om dagen, og et til brug om natten. De to serummer komplimenterede hinanden med pleje, fugt og beskyttelse – kort sagt, alt hvad huden skulle behøve for at fungere optimalt. Produkterne var vandbaserede og indeholdt kun en lille smule fedtstof for at binde ingredienserne sammen.

Ifølge de to, skulle serummerne have en stærk funktionel betydning for hudens sundhed. ”Præcis som efterårsløvet plejer græs og planter, når det efterlades på jorden i vinterhalvåret, er de yderste, døde hudceller nødvendige for en sund hud. I nedbrydningen sender cellerne vigtige informationer til de friske underliggende lag om, hvad de skal indeholde for at beskytte huden bedst. Gennem serummerne sørger vi for fugt og pleje til de døde hudceller,” sagde de.

Jeg var skeptisk. Helt siden ungdommen har jeg gået op i min hud, og bestandig gået efter produkter, som var anbefalet af professionelle. Jeg sagde til dem, at jeg ikke ville kunne skrive om noget, og langt mindre anbefale noget til andre, som jeg ikke selv kunne stå inde for.

Men da jeg kørte hjem fra Fyn, tænkte jeg alligevel over det. Kunne jeg nu få min gamle, fine hud tilbage, der hvor kemoen og strålerne havde sat sine spor? Jeg bestemte mig for at give det en chance og gik i gang med at teste produkterne. Efter blot fire uger, kunne jeg se og mærke en tydelig ændring i huden. Den var blevet mere fugtmættet, glødende og havde fået en jævnere hudtone. Min kæreste og også mine venner, bemærkede uopfordret, at jeg så ”godt ud” og at min hud virkede så sund.

Jeg var da på et sted i mit liv, hvor jeg ikke syntes jeg havde noget at tabe. Jeg var blevet rask fra cancer og jeg havde det hele foran mig. Jeg bestemte mig for at satse!

Jeg ringede til Fyn og spurgte om jeg måtte få lov til at komme med i den videre fortsættelse på udvikling af serummerne. Ikke kun som formidler og journalist op mod et norsk marked, men også ud til det danske og ud til hele verden. Jeg sagde, at jeg ønskede at blive deres partner, hvis de ville have mig med. Og det ville de, heldigvis!

Det sidste år har været en fantastisk rejse, hvor vi har etableret og bygget op ”AiiA” som blev navnet på vores brand. Selve ordet ”AiiA” har ikke en bestemt betydning, men det symboliserer balance og er en lille hilsen til vores alles Moder Jord ”Gaia.”

Vi ønskede at udstråle det enkle og det rene, det videnskabelige og det certificerede med vores brand, og vi har fået hjælp fra et superdygtigt designerteam: Maj Henriques (Creative Notes) og Dennis Müller (WAAIITT) til at skabe vores logo og visuelle identitet. Det samarbejdet har vi været rigtigt glade for.  

Fordi alle vores ingredienser er naturligt certificerede, var det et oplagt tilvalg for os at ansøge og blive certificeret med Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert COSMOS. Disse tre ordninger repræsenterer en sikkerhed og en tryghed også for jer som forbrugere på at det er et bæredygtigt, naturligt og allergivenligt produktvalg.

Så tænker du måske: Har verden virkelig brug for endnu et hudplejemærke? Det spørgsmål stillede jeg i hvert fald mig selv i starten, da jeg først hørte om serummerne. Ja, jeg mener vi kommer med noget som er nyt. Fra de testpersoner som har brugt serummerne over længere tid, har vi fået overvældende positive tilbagemeldinger. Mange siger, at AiiA Care er det eneste der balancerer deres hud og at de kan mærke at den er blevet mere sund og robust.

Udover at have den flotteste hud i mit liv, er det for mig trygt at vide, at jeg ikke påfører min og mine børns hud og krop hormonforstyrrende, allergifremkaldende og på andre måder giftige stoffer.  

Jeg synes vi kommer med noget som passer godt til tiden: En enkel hudplejerutine baseret på bæredygtige produkter, som virkelig virker for huden. Helt enkelt, rent og naturligt.Venlig hilsen

Trine Øveraas
Direktør for AiiA CareStedet, hvor det hele startede


Dette er gården, hvor AiiA Cares rejse startede...

 


Nyere opslag